Jännittävä ja romanttinen SIMS2-tarina, jonka juonenkäänteet vievät lukijan huimaan seikkailuun muinaisten simka-intiaanien jäljille Etelä-Simerikkaan. Jaksoja on kaikkiaan kahdeksan.  Ihan itse on keksitty koko juttu. Siispä tarina ja kuvat ovat tekijänoikeuslain alaisia. Kaikki oikeudet pidätetään. Kopiointi kielletty.

 

Päähenkilö on nukketyttö Nadia.


 

Sekä Nadia että alienpoika Nocturno ovat syntyneet Elbonian naapurustossa SIMS2 Amour-sarjassa.

 

Nadia on löytölapsi, joka tässä tarinassa lähtee etsimään sukujuuriaan. Nocturno on mahtavan vampyyriruhtinaan, Vlad Draculan poika, joka ei halua ryhtyä vampyyriksi ja siksi joutuu huonoihin väleihin isänsä kanssa.


Tarina on oma alkuperäinen ideani, mutta olen parissa kohdassa hyödyntänyt vanhoja kansantaruja. Ensimmäinen on prologin alussa, jossa on käytetty Inka-intiaanien tarua ja toinen on 2. osan alussa oleva kalevalainen tarina maan synnystä. Muuten kaikki on oman mielikuvitukseni tuotetta ja mahdolliset yhtymäkohdat todellisiin tai kuvitteellisiin tapahtumiin ovat täysin sattumanvaraisia ja tahattomia.

Nadian ja Nocturnon taustoja voit lukea SIMS2 Amour -sarjan osista
29. Uusia tuulia
30. Ihmeiden aika ei ole ohi

 

Kuvituksessa olen käyttänyt valtavasti etupäässä muiden tekemiä muokattuja osia, jotka olen ladannut eri sivustoilta. On mahdotonta luetella kaikkia erikseen, mutta ainakin sivustoja olen laittanut tuonne näkyville, mistä tavarat on ladattu. Kiitokset kaikille tekijöille!